نوشته شده توسط : رامین

راه های مختلفی برای رمز گذاری و یا مخفی کردن فایل ها و حفظ امنیت اطلاعات شخصی وجود دارد. یکی از این روش ها اضافه کردن فایل ها به یک عکس است. در این روش تنها خود شما می دانید که در داخل فایل تصویر، اطلاعات دیگری وجود دارد و به این ترتیب کسی نمی تواند به اطلاعات محرمانه شما دسترسی داشته باشد.

پیش از شروع مراحل انجام این کار شما به یک نرم افزار فشرده سازی نیاز خواهید داشت. می توانید از نرم افزارهای مختلف فشرده سازی مانند Winrar یا WinZip و یا 7Zip استفاده کنید.
در این روش شما ابتدا فایل های که قصد دارید مخفی شوند را فشرده کرده و سپس فایل فشرده شده را به یک فایل تصویری می چسبانید. به این ترتیب اطلاعات محرمانه شما در دل یک عکس مخفی می شوند و زمانی که کسی برروی عکس کلیک کند تنها تصویر را مشاهده می کند و متوجه فایل های مخفی نخواهد شد. البته توجه داشته باشید که نباید حجم فایل های مخفی شده زیاد باشد چون در اینصورت ممکن است دیگران به دلیل حجم غیر معمول فایل، به آن شک کنند.
مرحله اول: یک پوشه (Folder) در درایو C (یا هر مکان دیگر) ایجاد کنید و برای مثال نام آن را Testfile بگذارید. حال فایل هایی که قصد دارید مخفی شوند را درون این پوشه منتقل کنید. همچنین عکسی که قرار است این فایل ها در ان قرار بگیرد را نیز دراین پوشه بگذارید. مثلاًمن فایل های a.txt و b.txt و فایل عکس image.png را قرار داده ام شما می توانید هر تعداد فایلی که دوست دارید را با این روش مخفی کنید.
مرحله دوم: هردوفایلی که می خواهید مخفی شوند (a.txt,b.txt) را انتخاب و سپس برروی آنها دکمه سمت راست ماوس را فشار دهید و ازمنوی بازشده گزینه "Add to Archive" را انتخاب کنید، البته شما باید مطمئن باشید که یک برنامه فشرده سازی مثل WinZip or ZipGenius و یا 7Zip را در سیستم خود نصب کرده اید. در غیراینصورت این منو برای شما وجود نخواهد داشت.
 
مرحله سوم: یک نام برای فایلی که فشرده کردید اختصاص دهید من نام Compressed را انتخاب کرده ام.
مرحله چهارم: حال برای اتصال فایل فشرده شده به تصویر ابتدا روی کلید شروع (Start) در گوشیه سمت چپ، پایین صفحه کلیک کنید و CMD را جستجو نموده و آن را اجراکنید. ( در ویندوز XP می توانید کلیدهای ترکیبی Windows+R را فشار داده و در Run تایپ کنید CMD)
مرحله پنجم: پنجره خط فرمان باز می شود. برای اینکه به درایو ریشه برویم دستور زیر را وارد نموده و سپس کلید Enter را فشار دهید:
CD
مرحله ششم: حال از این دستور استفاده کنید تا وارد فولدر Test شوید:
CD C:Testfile
مرحله هفتم: حال دستور زیر را اجرا کنید تا فایل فشرده (حاوی فایل های محرمانه) به فایل تصویر اضافه شده و در یک فایل جدید به نام Secretimage.png ذخیره شود:
copy /b Image.png + Compressed.rar Secretimage.png
حال می توانید پوشه Testfile رو باز کنید و عکسی که دو فایل متنی درونش قراردارد به نام secretimage را ببینید. دیگر نیازی به باقی فایل ها ندارید، می توانید آنها را پاک کنید.
اما برای دیدن فایل هایی که مخفی کرده اید می توانید فایل secretimage را انتخاب و برروی آن دکمه سمت راست ماوس را فشار دهید و از گزینه open with برنامه winrar یا Winzip  و یا هر برنامه فشرده سازی دیگر را انتخاب کنید وفایل های مخفی خود را ببینید. روش دیگر این است که نرم افزار فشرده سازی خود را باز نموده و سپس فایل SecretImage را در آن باز کنید.
 
منبع: زومیت


:: موضوعات مرتبط: امنیت شبکه کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 12 مهر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رامین

مرورگرهای وب به طور معمول اطلاعات شخصی و خصوصی تان – تاریخچه، کوکی ها، جستجو ها، دانلودها، و غیره – را ذخیره کرده و تنها آنها را هنگامی که بخواهید حذف می کنند. چنانچه به طور پیوسته در حال پاک کردن آنها هستید، می توانید هر مرورگری را به پاکسازی خودکار داده های شخصی تان در هنگام بستن آنها وادارید.

توجه نمایید، چنانچه مرورگر تان را تنظیم کرده اید تا در هنگامی که آن را می بندید به صورت خودکار کوکی هایتان را پاک کند، هر زمان که مرورگرتان را باز می کنید مجبور خواهید بود تا وارد سیستم (log into) وبگاه های مورد استفاده تان شوید. پاکسازی فایل های حافظه نهان (cache) موجب خواهد شد تا وبگاه ها پس از راه اندازی دوباره مرورگرتان، آهسته تر بارگذاری شوند.

گوگل کروم
گوگل کروم دارای قابلیتی برای پاکسازی خودکار تمامی داده های شخصی و خصوصی تان در هنگام بستن آن نمی باشد. هرچند، می توانید کروم را وادارید تا در هنگام خروج، به صورت خودکار کوکی ها را پاک کند یا با استفاده از یک افزونه آن را وادارید تا به صورت خودکار همه چیز را پاک کند.

برای شروع، صفحه تنظیمات (Settings) را از فهرست کروم باز کنید.

 

روی پیوند نمایش تنظیمات پیشرفته در پایین صفحه تنظیمات کلیک کنید.

 

روی دکمه تنظیمات محتوا (Content settings) در زیر عنوان حریم خصوصی (Privacy) کلیک کنید.

 

در زیر کوکی ها، “داده های محلی را تنها تا زمانی که از مرورگر خارج می شوم حفظ کن” را انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید. هنگامی که کروم را می بندید، اینک به صورت خودکار کوکی هایتان را پاک خواهد کرد.

 

چنانچه می خواهید تمامی داده های شخصی تان در هنگام بستن کروم پاک شوند، افزونه Click&Clean را از فروشگاه وب کروم نصب کنید.

پس از نصب آن، روی دکمه Click&Clean بر روی نوار ابزار مرورگر تان کلیک کرده و گزینه ها (Options) را انتخاب کنید.

 

گزینه “حذف داده های خصوصی در هنگام بستن کروم” در زیر بیشتر (Extra) را فعال کنید. شما می توانید بررسی نمایید که کدام نوع از داده ها با استفاده از این گزینه ها در این پنجره به طور خودکار حذف خواهند شد.

 

موزیلا فایرفاکس
فایرفاکس از قابلیت درونی برای پاکسازی تمامی داده های شخصی و خصوصی تان در هنگام بستن آن – بدون نیاز به افزونه ای – برخوردار است. برای شروع، فهرست فایرفاکس را باز کرده و گزینه ها (Options) را انتخاب کنید.

 

نماد (آیکون) حریم خصوصی (Privacy) را انتخاب کنید و “استفاده از تنظیمات سفارشی برای تاریخچه” را برگزینید. جعبه انتخاب “تاریخچه را در هنگام بستن فایرفاکس پاک کن” را تیک بزنید.

 

برای بررسی اینکه چه نوع داده های خصوصی را فایرفاکس به صورت خودکار پاکسازی می کند، روی دکمه تنظیمات (Settings) کلیک کرده و انواعی از داده های خصوصی را که نمی خواهید انتخاب کنید.

 

اینترنت اکسپلورر
اینترنت اکسپلورر نیز از قابلیت درونی برای پاکسازی تمامی داده های خصوصیش در هنگام بستن آن برخوردار است. روی نماد چرخ دنده کلیک کرده و برای شروع، گزینه های اینترنت (Internet options) را انتخاب کنید.

 

در سربرگ عمومی (General)، گزینه “حذف تاریخچه مرورگر در هنگام خروج” را فعال کنید.

 

روی دکمه حذف (Delete) کلیک کنید تا اقدام به سفارشی سازی انواع داده های اینترنت اکسپلورر که پاک خواهند شد، کنید. شما ممکن است بخواهید “حفظ داده های وبگاه های مورد علاقه” را از حالت انتخاب خارج کنید یا اینترنت اکسپلورر کوکی ها و فایل های حافظه نهان (کَش) برای وبگاه هایی که به عنوان علاقه مندی هایتان ذخیره کرده اید را حفظ خواهد کرد.

پس از اتمام کار، روی دکمه حذف (Delete) کلیک کنید. اینترنت اکسپلورر بی درنگ داده های خصوصی تان را پاک خواهد کرد و سپس هر زمان که مرورگر تان را می بندید آنها را پاکسازی می کند.

 

اپرا
اپرا از ویژگی که بتواند تمامی داده های خصوصی تان را در هنگام بستن آن، به صورت خودکار حذف کند برخوردار نیست. هرچند، شما می توانید اپرا را وادارید تا کوکی ها و فایل های حافظه نهان را به صورت خودکار پاک کند، همان گونه که می توانید مانع اپرا از ذخیره سازی تاریخچه مرورگر تان شوید.

برای شروع، فهرست اپرا را باز کنید، به تنظیمات بروید، و اولویت ها (Preferences) را انتخاب کنید.

 

در سربرگ پیشرفته (Advanced)، کوکی ها را انتخاب کرده و گزینه “حذف کوکی های جدید در هنگام خروج از اپرا” را فعال کنید. اپرا هر گونه کوکی جدید را در هر زمان که آن را می بندید پاک خواهد کرد.

توجه نمایید که این کار هر گونه کوکی هایی را که پیشتر در اپرا دارید را پاک نخواهد کرد. برای پاکسازی آنها، از ابزار حذف داده های شخصی و خصوصی (Delete Private Data) اپرا استفاده کرده یا روی دکمه مدیریت کوکی ها (Manage Cookies) کلیک کنید.

 

بخش تاریخچه (History) را انتخاب کرده و روی “در هنگام خروج خالی کن” کلیک کنید تا اپرا را وادارید به صورت خودکار حافظه نهان (کَش) خود را در هنگام بستنش پاک کند. شما همچنین می توانید جعبه نشانی ها (Addresses) را به ۰ تنظیم کنید تا اپرا را وادارید که هرگز تاریخچه وبگاه هایی که بازدید می کنید را نگه ندارد.

 

برای پاکسازی تمامی داده های خصوصی تان در اپرا، می بایست از ویژگی حذف داده های خصوصی به صورت دستی استفاده کرده یا از حالت مرور خصوصی در هنگام دسترسی به وبگاه هایی که نمی خواهید در تاریخچه تان نمایان شوند استفاده کنید.

توجه نمایید که برای پاکسازی داده های خصوصی، می بایست مرورگر تان را به طور کامل ببندید. به عنوان نمونه، چنانچه چندین پنجره باز فایرفاکس دارید و تنها یکی از آنها را ببندید، فایرفاکس به صورت خودکار تمامی داده های خصوصی تان را پاک نخواهد کرد. شما می بایست نخست همه پنجره های فایرفاکس را ببندید.

منبع:gooyait.com



:: موضوعات مرتبط: امنیت شبکه کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 4879
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 12 مهر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رامین

روش های انتقال برنامه های مخرب

suherfe.blogfa.comsuherfe.blogfa.com

معمولاً انتقال برنامه های مخرب از دو راه امکان پذیر است: حافظۀ جانبی و شبکهانتقال ویروس از طریق حافظۀ جانبی زمانی رخ می دهد که بخشی از اطلاعات را روی دیسک نوری یا حافظۀ فلش یا هر نوع حافظۀ جانبی دیگری کپی و آن را به رایانۀ دیگری منتقل کنیم. در این صورت با اجرای پرونده های آلوده به برنامۀ مخرب سایر اطلاعات رایانه نیز آلوده می شوند.

امروزه با توجه به گسترش استفاده از شبکه های رایانه ای، معمولاً ارسال و دریافت اطلاعات از طریق شبکه انجام می شود. امروزه شبکۀ اینترنت بستر مناسبی برای ایجادکنندگان برنامه های مخرب شده است و بیشتر حملات خود را به رایانه ها از این طریق انجام می دهند.

برنامه های ضدویروس

suherfe.blogfa.comsuherfe.blogfa.com

امروزه با وجود تنوع زیاد برنامه های مخرب الزاماً باید برای مقابله با آن ها، مخصوصاً ویروس ها از برنامه های ضدویروس استفاده می شود. وظیفۀ اصلی یک برنامۀ ضدویروس شناسایی، حذف و مقابله با خرابکاری برنامه های مخرب است. امروزه برنامه های ضدویروس متنوعی موجود می باشد.

مشخصات کلی یک برنامۀ ضدویروس

شناسایی یک برنامۀ ضدویروس باید بر مبنای مشخصات و توانمندی های آن ها و متناسب با مشکلاتی که با آن روبه رو می شویم انجام شود. برخی از مشخصات کلی یک برنامۀ ضدویروس عبارتند از:

• ثبت پروندۀ آلوده یا Submit : یکی از عوامل مهمی که باید در هنگام تهیۀ یک برنامۀ ضدویروس به آن توجه داشت، شرکت تولید کنندۀ برنامۀ ضدویروس می باشد. به دلیل این که ارزش یک برنامۀ ضدویروس به پشتیبانی درست و به موقع آن می باشد. به عنوان مثال امکان دارد که روی رایانه یک پروندۀ آلوده به ویروس وجود داشته باشد که برنامۀ ضدویروس قادر به پاک سازی آن نباشد. برنامۀ ضدویروس باید امکانSubmit پروندۀ آلوده را به سرور اصلی شرکت تولید کننده داشته باشد، تا در کوتاه ترین زمان بتواند پروندۀ آلوده را پاک سازی کند و نتیجه آن را برای رایانه ارسال کند.

• به روز رسانی خودکار: برنامۀ ضدویروس باید بتواند با زمان بندی خاصی که روی آن تعریف می شود به شبکه وصل شود و بانک اطلاعات خود را به روز کند. بهتر است که حجم اطلاعات به روز رسانی کم باشد. تا کاربرانی که با خط تلفن به شبکه وصل می شوند نیز بتوانند اطلاعات را دریافت کنند.

• مصرف کم منابع رایانه: عملکرد رایانه را تحت تأثیر خود قرار ندهد. برخی از برنامه های ضدویروس سرعت سیستم عامل را خیلی کند می کنند و کاربر به راحتی نمی تواند برنامه های خود را اجرا کند.

• هوشمندی Smart : معمولاً برنامه های ضدویروس از روی بانک اطلاعاتی که به همراه دارند ویروس ها را شناسایی می کنند و از بین می برند. اگر برنامۀ ضدویروس به پروندۀآلوده ای برخورد کند و در بانک اطلاعات خود آن ویروس را نداشته باشد، نمی تواند آن را از بین ببرد. اما اگر برنامۀ ضدویروس بتواند از روی رفتار و عملکرد پرونده های در حال اجرا آن ها را شناسایی کند. بهتر می تواند برنامه های مخرب را شناسایی و از بین ببرد.

انواع ضدویروس

suherfe.blogfa.comsuherfe.blogfa.com

الف - ضدویروس های قابل حمل Portable : برخی از ویروس ها در صورتی که سیستم را آلوده کنند، از فعالیت ضدویروس جلوگیری می کند. حتی مانع از نصب برنامه های ضدویروس می شود. گاهی ممکن است که بخواهید با توجه به داشتن یک ضدویروس باز هم از ضدویروس های دیگر استفاده کنید در شرایط عادی دو ضدویروس روی یک سیستم عامل نصب نمی شوند و اگر هم نصب شوند عملکرد درستی ندارند.

در این حالت از نرم افزار هایی که نیاز به نصب ندارند و می توانند مستقیماً از دیسک نوری یا حافظۀ جانبی دیگر اجرا شوند استفاده می شود شرکت های معروف معمولاً چنین برنامه هایی را تولید و در اختیار قرار می دهند.

ب - ضدویروس های برخط  Online : این ضدویروس ها بدون نیاز به نصب روی سیستم، بخشی از پایگاه اطلاعات خود را برای شناسایی ویروس ها، روی سیستم کپی می کنند. سپس اطلاعات را پویش نموده، در صورت یافتن ویروس آن را از بین می برند. یکی از مزایای ضدویروس های برخط، سبک بودن آن ها در زمان اجرا می باشد.

ج - ضدویروس های قابل نصب Installed : در این روش یک برنامۀ ضدویروس مناسب را در سیستم نصب می کنند برخی از برنامه های ویروس یاب در سیستم نصب می شود که مانع از ورود ویروس یا جلوگیری از عملکرد مخرب ویروس شود و برخی از آن ها پس از ورود ویروس و آلوده شدن سیستم به برنامه های مخرب برای پاک کردن سیستم مورد استفاده قرار می گیرند.

 

suherfe.blogfa.comsuherfe.blogfa.com

 



:: موضوعات مرتبط: امنیت شبکه کامپیوتری , ,
:: بازدید از این مطلب : 595
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 27 مرداد 1393 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد